Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermi yediğini görmek

Rüyada mermi yediğini görmek

Rüyada mermi yediğini görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işaret eder.

Rüyada mermi yediğini gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada mermi yediğini görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Rüyada mermi yemek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük mermi görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermisi bitmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalettir.

Rüyada mermi görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına tabir olunur.

Rüyada silaha mermi doldurmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, kazancının epey düşeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak mermi görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, bazı konularda önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda mermi görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments