Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde mermi tutmak

Rüyada elinde mermi tutmak

Rüyada elinde mermi tutmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde mermi tutmak gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Rüyada elinde mermi tutmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalettir.

Rüyada eline mermi almak yokluk çekeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada mermiyi eline almak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde mermi görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada mermilerden kaçmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada mermiyle yaralanmak canının derdine düşeceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silaha mermi koymak bazı konser etkinliklerine katılacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada boş mermi kovan görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments