Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermiyle vurulmak

Rüyada mermiyle vurulmak

Rüyada mermiyle vurulmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kafasının rahat edeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermiyle vurulmak gördüyseniz:

  • Herkesin ihtiyaçları karşılandığında daha iş birlikçi olduklarını göreceksiniz.

Rüyada mermiyle vurulmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada altın mermi görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, ticaret ehli kimse olacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işaret eder.

Rüyada mermi çıkarmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücuttan mermi çıkarmak kötü durumların ortadan kalkacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, büyük başarıla kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden mermi toplamak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine tabir olunur.

Rüyada mermiden kaçmak rakiplerin üzüleceğine, haram mal yiyip içeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada silah mermi görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mermiyle yaralanmak kurtuluşa ereceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments