Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada mermi görmek

Rüyada havada mermi görmek

Rüyada havada mermi görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada havada mermi gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz davet edileceğiniz bir yere gitmeyi sakın reddetmeyin.

Rüyada havada mermi görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yeni projelere atılacağına delalettir.

Rüyada mermiden kaçmak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada boş mermi kovan görmek satışların düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde mermi tutmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada mermiyi eline almak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada mermi atmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla mermi atmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermi yutmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments