Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla kurbağa görmek

Rüyada çok fazla kurbağa görmek

Rüyada çok fazla kurbağa görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, konfor içinde yaşayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada çok fazla kurbağa gördüyseniz:

  • Evde oturup dinlenmeyi veya sizi dinçleştirebilecek egsersizler yapmayı denemelisiniz.

Rüyada çok fazla kurbağa görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, büyük bir makama geleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölde kurbağa görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı kurbağa yemek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kurbağa yakalamak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kurbağa görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalettir.

Rüyada büyük kurbağa görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane kurbağa görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments