Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak bilgisayar görmek

Rüyada oyuncak bilgisayar görmek

Rüyada oyuncak bilgisayar görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına alamet eder.

Rüyada oyuncak bilgisayar gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada oyuncak bilgisayar görmek makamından olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bilgisayar faresi görmek maddi güç elde edeceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayarı kaybetmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayar oynamak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazı görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, istenmeyen olayların olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayarın yandığını görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada bilgisayara virüs girdiğini görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarın patladığını görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments