Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarı kaybetmek

Rüyada bilgisayarı kaybetmek

Rüyada bilgisayarı kaybetmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, zor bir durumda kalacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarı kaybetmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada bilgisayarı kaybetmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar kaybetmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bilgisayar virüsü görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı bilgisayar görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, umutlanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar satmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar temizlemek malın bereketinin artmasına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments