Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarın patladığını görmek

Rüyada bilgisayarın patladığını görmek

Rüyada bilgisayarın patladığını görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kazancın gittikçe artacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada bilgisayarın patladığını gördüyseniz:

  • Evinizde maddi durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada bilgisayarın patladığını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havai fişek patladığını görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın patladığını görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ocağın patladığını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, şansın kaçacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada tekerin patladığını görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının patladığını görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayın patladığını görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada bisikletin tekerinin patladığını görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments