Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayara virüs girdiğini görmek

Rüyada bilgisayara virüs girdiğini görmek

Rüyada bilgisayara virüs girdiğini görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, güvenini sarsacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, şaşkın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayara virüs girdiğini gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada bilgisayara virüs girdiğini görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar virüsü görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada virüs görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek kırgınlıkların geçeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar kazanmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, işlerin kara geçeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar kapatmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayar kaybetmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar klavyesi görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments