Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarda yazı görmek

Rüyada bilgisayarda yazı görmek

Rüyada bilgisayarda yazı görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, hayırlı işler yapacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendirip, en azıyla en fazlasını elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada bilgisayarda yazı okumak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazışmak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada bilgisayarda yazı yazmak esenliği bulacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayara yazı yazmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayarda yazı görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar yazıcısı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar aldığını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments