Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyun oynarken görmek

Rüyada oyun oynarken görmek

Rüyada oyun oynarken görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, Allah katında günahlarının affolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oyun oynarken gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Rüyada oyun oynayanları görmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, iş hayatında rahat edileceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada oyun oynandığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ruh sağlığının bozulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret eder.

Rüyada oyun oynarken görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini top oynarken görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine inanılır.

Rüyada oynarken görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada oynayan insanlar görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini oynarken görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine alamet eder.

Rüyada basketbol oynayan birini görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, vefa göstereceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments