Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynayan insanlar görmek

Rüyada oynayan insanlar görmek

Rüyada oynayan insanlar görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, imkanlarının genişleyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hırpalanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada oynayan insanlar gördüyseniz:

  • Bazı konularda istikrarı sağlamak veya dengeyi korumak için ne gerekiyorsa yapmanızda fayda var.

Rüyada oynayan insan görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına yorulur.

Rüyada düğünde oynayan insan görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada top oynayan insanlar görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Rüyada oynayan insanlar görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişi oyulmak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet eder.

Rüyada kendini futbol oynarken görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini oynarken görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini oynarken görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments