Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini oynarken görmek

Rüyada ölmüş birini oynarken görmek

Rüyada ölmüş birini oynarken görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, vefa göstereceğine, çok hayırlı haberler alacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini oynarken gördüyseniz:

  • İmajınız, kariyeriniz veya toplum içerisindeki duruşunuzla ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz.

Rüyada oyulmuş diş görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, işlerine yeni işler katacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada çiftetelli oynayanları görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi oynarken görmek manevi rahatlamaya erileceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü oynarken görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, istediği projeleri yapamayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada top oynayanları görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada oyun oynayanları görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Rüyada çiftetelli oynayan birini görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments