Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyun oynandığını görmek

Rüyada oyun oynandığını görmek

Rüyada oyun oynandığını görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oyun oynandığını gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel algılamamanızda fayda var.

Rüyada oyun oynandığını görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulur.

Rüyada oyun oynayanları görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, en pahalı evlerde oturacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada oyun oynarken görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu top oynarken görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, daha çok iş yapacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına inanılır.

Rüyada gözü oyulmak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada birini top oynarken görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını oynarken görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments