Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynarken görmek

Rüyada oynarken görmek

Rüyada oynarken görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada oynarken gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Rüyada ayı oynatıldığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini futbol oynarken görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında bebek oynaması görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, yaralarına da merhem olacağına, yurtdışına gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişin oyulduğunu görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ele geçen parada artış olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini top oynarken görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oynayan dişi çekmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birini kumar oynarken görmek helal rızka kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada oynayan insanlar görmek eşi ile arasının açılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments