Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyun oynayanları görmek

Rüyada oyun oynayanları görmek

Rüyada oyun oynayanları görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, maddi anlamda feraha ermeye, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada oyun oynayanları gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada oyun oynayanları görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oyun oynandığını görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oyun oynarken görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada kartopu oynayanları görmek bolluğun sürekli olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada başkasını kumar oynarken görmek ister istemez başının belaya gireceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, yeni iş kollarına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oyulmuş göz görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada oy kullanmak huzur ve kazanç getireceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına yorulur.

Rüyada oymalı kapı görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments