Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde ay görmek

Rüyada denizin üstünde ay görmek

Rüyada denizin üstünde ay görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kederlerinin son bulacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde ay gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere göre tavır almamanızda fayda var.

Rüyada denizin üstünde ay görmek refahının ve varlığının artacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay üstünde oturmak günahkar olacağı işlere gireceğine, atılan adımların zarar vereceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada deniz ve ay görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada ay ve deniz görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstünde yıldız görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, bol nimete kavuşulacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde otobüs görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde adam görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, ağız tadının bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde sandal görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments