Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oy kullanmak

Rüyada oy kullanmak

Rüyada oy kullanmak zafer elde edileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, büyük adımlar atılacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, çok güzel günler göreceğine, birikim yapılacağına alamet eder.

Rüyada oy kullanmak gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada oy kullanmak kırgınlıkların biteceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada oyulmuş patlıcan görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oynayan kadın görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada oynayan kedi görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine yorulur.

Rüyada çiftetelli oynayanları görmek istediği arabaya bineceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını oynarken görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada top oynayan birini görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada oyun oynarken görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments