Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyulmuş patlıcan görmek

Rüyada oyulmuş patlıcan görmek

Rüyada oyulmuş patlıcan görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, bebek sahibi olunacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oyulmuş patlıcan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada oyulmuş patlıcan görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölünün oynamasını görmek önünün açık olacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Rüyada oyun oynarken görmek fenalıkta bulunmaya, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini oynarken görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada dişin oyulduğunu görmek kazançlı kapıların açılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine inanılır.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak sorunlarının azalacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, kısa sürede başarısının artacağına delalet eder.

Rüyada başkasını kumar oynarken görmek makam ve rızık sağlayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi oynarken görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments