Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiftetelli oynayanları görmek

Rüyada çiftetelli oynayanları görmek

Rüyada çiftetelli oynayanları görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, maceralara atılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çiftetelli oynayanları gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çiftetelli oynayan birini görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada çiftetelli oynayanları görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiftetelli oynadığını görmek zafer elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada okey oynayanları görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, evlatların hayırsız çıkacağına işaret eder.

Rüyada saçla oynandığını görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada oy pusulası görmek her zaman çok mutlu olacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada futbol oynandığını görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, haneye bolluk ve bereket geleceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oyun oynandığını görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments