Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını oynarken görmek

Rüyada arkadaşını oynarken görmek

Rüyada arkadaşını oynarken görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını oynarken gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek hal almadan önce, duygusal konuları ya da duygu durum değişikliklerinizi doğru yönetmenizde fayda var.

Rüyada arkadaşını oynarken görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada top oynayan birini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada gözü oyulmak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çiftetelli oynayanları görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini oynarken görmek sevineceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini oynarken görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini oynarken görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments