Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynayan kadın görmek

Rüyada oynayan kadın görmek

Rüyada oynayan kadın görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, ferahlayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, verdiği sözleri tutacağına, güven kaybına uğrayacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada oynayan kadın gördüyseniz:

  • İşlerinizde detaycı olmalı, en ufak ayrıntıyı kaçırmamalısınız.

Rüyada kadınları oynarken görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada oynayan kadın görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Rüyada oynayan kadınlar görmek önemli kişi haline geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada oyulmuş taş görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada futbol oynayanları görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz oğlakla oynarken görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini top oynarken görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments