Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay tutulduğunu görmek

Rüyada ay tutulduğunu görmek

Rüyada ay tutulduğunu görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, gelirinden yana memnun olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ay tutulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar bazı konularda pozisyonunuzu korumanıza yardım edebilir.

Rüyada ay tutulduğunu görmek büyük paralar kazanılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakları tutulmak büyük kazanç sağlanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmura tutulmak müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına tabir olunur.

Rüyada boynu tutulmak evlenme yolunda adım atacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada çenesi tutulmak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada esir tutulduğunu görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada ağzı tutulmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments