Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzı tutulmak

Rüyada ağzı tutulmak

Rüyada ağzı tutulmak saygınlık göreceğine, üzücü haberler alacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Rüyada ağzı tutulmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Rüyada ağzı tutulmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada eli tutulmak her hayalini de gerçekleştireceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rehin tutulmak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada zorla tutulmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, işsizseniz işe gireceğinize alamet eder.

Rüyada güneş tutulduğunu görmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerde tutulmak günden günde daha fazla stres yapacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına inanılır.

Rüyada evde esir tutulmak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerde zorla tutulmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments