Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunun yandığını görmek

Rüyada avucunun yandığını görmek

Rüyada avucunun yandığını görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, maddi gücünü yitireceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına yorulur.

Rüyada avucunun yandığını gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada avucunun yandığını görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinin yandığını görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada avucunda balık görmek söz sahibi olacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç tuz görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına delalet eder.

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada avuç içinde çıban görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuçta saç görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucuna kına yakmak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments