Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçta saç görmek

Rüyada avuçta saç görmek

Rüyada avuçta saç görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına rivayet eder.

Rüyada avuçta saç gördüyseniz:

  • Mesleki alanda duygularınızla hareket etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada bir avuç saç görmek eski enerjisini bulacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının avuç avuç döküldüğünü görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada avuçta saç görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucunda saç görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada avuç avuç saçının döküldüğünü görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç avuç saç görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, gelirinin sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde saç görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada avucunda sivilce görmek satışların düşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments