Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda balık görmek

Rüyada avucunda balık görmek

Rüyada avucunda balık görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, gelirinin sürekli olacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına inanılır.

Rüyada avucunda balık gördüyseniz:

  • Zorluklardan kaçmamalısınız.

Rüyada avuçla balık tutmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucunda balık görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına inanılır.

Rüyada avucunda su görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucunda buğday görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işarettir.

Rüyada avucunda ceviz görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulur.

Rüyada avuç içinden öpmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kurt görmek kazançlı işlere gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine işaret eder.

Rüyada bir avuç pirinç görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments