Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içi çizgilerini görmek

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, ağız tadının da kaçacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içi çizgilerini gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada çizgili kağıt görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Rüyada çizgili yılan görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gebelik testinde çift çizgi görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, umutların yıkılacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada çizgili kazak görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnında çizgi görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada çizgili elbise giymek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments