Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucuna kına yakmak

Rüyada avucuna kına yakmak

Rüyada avucuna kına yakmak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada avucuna kına yakmak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama yeteneğinizle gurur duyabilirsiniz.

Rüyada avucuna kına yakmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuca kına yakmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, parasının ve malının da artacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada avuç içine kına yakmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kına görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuçta kına görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, evlenme yolunda adım atacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avucunda kına görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada anneye kına yakmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına yakmak istemek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments