Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde çıban görmek

Rüyada avuç içinde çıban görmek

Rüyada avuç içinde çıban görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, kişinin başarılarının artacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada avuç içinde çıban gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Rüyada avuç içinde çıban görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünde çıban görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde çıban görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hayırlı bir eşe rivayet eder.

Rüyada boynunda çıban görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada göz çıbanı görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasında çıban görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada ayakta çıban görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına inanılır.

Rüyada birinde çıban görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments