Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinin yandığını görmek

Rüyada avuç içinin yandığını görmek

Rüyada avuç içinin yandığını görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, işyerini kapatacağına, saadetinin yükseleceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada avuç içinin yandığını gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Rüyada avuç içinin yandığını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca rivayet etmektedir.

Rüyada avucunun yandığını görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucunda su görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde böcek görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içinde çıban görmek kısa süre içinde engelleneceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucunun kanadığını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine işaret eder.

Rüyada bir avuç altın almak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada avuç içinde toprak görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments