Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç tuz görmek

Rüyada bir avuç tuz görmek

Rüyada bir avuç tuz görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalettir.

Rüyada bir avuç tuz gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamanız ilerleme sağlamak istediğiniz kon uların önünü açabilir.

Rüyada avuç avuç tuz yemek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir avuç tuz görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada avucunda tuz görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada avucunda balık görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucundan su içmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde toprak görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına inanılır.

Rüyada avucuna sıçmak verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içi kan görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, üzerinde kafa yoracağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments