Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunun içinde yara görmek

Rüyada avucunun içinde yara görmek

Rüyada avucunun içinde yara görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, ailesini utandırmayacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada avucunun içinde yara gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada avucunun içinde yara görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kişinin muradına ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde yara görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avucunda yara görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işarettir.

Rüyada avuçta yara görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, çarelere kavuşacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içi yarası görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına yorulur.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına inanılır.

Rüyada avuç içi yara görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek işlerinde kara geçeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments