Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içi yara görmek

Rüyada avuç içi yara görmek

Rüyada avuç içi yara görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine işarettir.

Rüyada avuç içi yara gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri değiştirebilir veya yaşadığınız yerde ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada avuç içi yara görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içi yarası görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada avuçta yara görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Rüyada avuç içinde yara görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek karın artacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucunun içinde yara görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işinde büyük başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada avucunda yara görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada avuç içi kaşımak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments