Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda yara görmek

Rüyada avucunda yara görmek

Rüyada avucunda yara görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada avucunda yara gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Rüyada avuçta yara görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada avucunun içinde yara görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada avuç içi yara görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada avuç içi yarası görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Rüyada avuç içinde yara görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, bereketin geleceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucunda yara görmek şan şöhret kazanacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada avuç içinin yarıldığını görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments