Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içi yarası görmek

Rüyada avuç içi yarası görmek

Rüyada avuç içi yarası görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, zenginliğinin süreceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içi yarası gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada avuç içi yara görmek rahat edileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içi yarası görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinde yara görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada avuçta yara görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada avucunun içinde yara görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada avucunda yara görmek rahatlık içinde yaşayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına delalettir.

Rüyada avuç içi öpmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments