Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçta yara görmek

Rüyada avuçta yara görmek

Rüyada avuçta yara görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, prestij sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada avuçta yara gördüyseniz:

  • Standartlarınıza uymayan bir kişiye baskı uygulayabilirsiniz.

Rüyada avucunun içinde yara görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içi yarası görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içinde yara görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada avuçta yara görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, ömür boyu süreceğine, torunlarına dahi yeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucunda yara görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya rivayet eder.

Rüyada avuç içi yara görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, büyük miktarda para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek düşmanını alt edeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments