Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde yara görmek

Rüyada avuç içinde yara görmek

Rüyada avuç içinde yara görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, borçların biteceğine yorulur.

Rüyada avuç içinde yara gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada avuç içinde yara görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunun içinde yara görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada avucunda yara görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada avuç içi yara görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine işaret eder.

Rüyada avuç içi yarası görmek hikmet sahibi olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada avuçta yara görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, hedeflerine yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kazancın çoğalacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments