Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Zorlanmadan hoşlanmadığınızda sakin olun.

Rüyada avuç içi yara görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada avucunun içinde yara görmek geçiminin zor hale geleceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada avuç içi yarası görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada avuçta yara görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada avucunda yara görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde yara görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucuna yazı yazmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments