Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemik yalamak

Rüyada kemik yalamak

Rüyada kemik yalamak yeni çalışmalara girişileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, kazancın artmasına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada kemik yalamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirmenize yardım edecek ilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada kemik yalamak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, böyle işlere kalkışacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada vücut yalamak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada dil yalamak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kafasına göre birini bulacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada adet kanı yalamak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada toz şeker yalamak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ayak parmağı yalamak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments