Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç yalamak

Rüyada avuç yalamak

Rüyada avuç yalamak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, durgunlaşacağına, adının her yerde geçeceğine alamet eder.

Rüyada avuç yalamak gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Rüyada avucunu yalamak kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içini yalamak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına yorulur.

Rüyada avuç yalamak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine tabir olunur.

Rüyada parmağını yalamak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işarettir.

Rüyada adet kanı yalamak hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, çektiği zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada burun yalamak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Rüyada el yalamak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine işarettir.

Rüyada elini yalamak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments