Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin yaladığını görmek

Rüyada kedinin yaladığını görmek

Rüyada kedinin yaladığını görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, maddi varlığının çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kedinin yaladığını gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler seyahat, eğitim veya iletişim başlıklarında faydalı gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada kedinin yaladığını görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hayatını ailesine adayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yaladığını görmek haneye bereket geleceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal yaladığını görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada ayak yalamak yenileneceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada toz şeker yalamak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine tabir olunur.

Rüyada bıçak yalamak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın ayağı yalamak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, ufkunun açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyunun yaladığını görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, kişinin kazancının artacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments