Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın memesini ellemek

Rüyada kızın memesini ellemek

Rüyada kızın memesini ellemek işe gösterilen ilginin artacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kızın memesini ellemek gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.

Rüyada kızın memesini ellemek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına işarettir.

Rüyada başkasının memesini ellemek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kadının memesini ellemek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, ticaret ehli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının memesini ellemek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, karın artacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesi ellemek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada memeye ellemek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalettir.

Rüyada kadın memesine ellemek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işarettir.

Rüyada kıza ellemek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, yol kat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments