Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç iken çay içmek

Rüyada oruç iken çay içmek

Rüyada oruç iken çay içmek doğru bir karar verileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada oruç iken çay içmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz değişiklikleri olumsuz karşılamamalısınız.

Rüyada oruç iken çay içmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken çay içmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken süt içmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, küslükleri gidereceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken içki içmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken ayran içmek sıkıntı yükleneceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments