Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, küslükleri bitireceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek kişinin rahat bir nefes alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken su içtiğini görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken muz yemek işten güçten elini eteğini çekeceğine, istediği gibi hareket edeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken erik yemek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments