Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçken su içmek

Rüyada oruçken su içmek

Rüyada oruçken su içmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalettir.

Rüyada oruçken su içmek gördüyseniz:

  • Bir yatırımın getirisi yüksek olabilir.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada orucu unutup su içmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek kişinin şansının artacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken su içmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada oruçluyken su içmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işarettir.

Rüyada oruçken su içmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments