Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu su içmek

Rüyada oruçlu su içmek

Rüyada oruçlu su içmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yüzüne kan geleceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu su içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, onlarla ayrı düşeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalettir.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orucu unutup su içmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada oruçluyken su içmek üstün başarılar alacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken su içmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments