Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçken sigara içmek

Rüyada oruçken sigara içmek

Rüyada oruçken sigara içmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçken sigara içmek gördüyseniz:

  • Konuşmak veya bazı konuları dile getirmek için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

Rüyada oruçken sigara içmek büyük hatalar yapacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kız çocuğunun olacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu sigara içmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek iftiraya uğrayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada oruç iken çay içmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine işarettir.

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, istediği projeleri yapamayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken kahve içmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işaret eder.

Rüyada orucu unutup su içmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hedeflere ulaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments