Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçluyken su içmek

Rüyada oruçluyken su içmek

Rüyada oruçluyken su içmek elde edilecek menfaatlere, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada oruçluyken su içmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Rüyada oruçluyken su içmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada orucu unutup su içmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu su içmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına inanılır.

Rüyada oruçken su içmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalettir.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek huşu içinde devam edeceğine, sağlığının bozulacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments