Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken şarap içmek

Rüyada oruçlu iken şarap içmek

Rüyada oruçlu iken şarap içmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, başarılar elde edileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek gördüyseniz:

  • Eğitimsel veya yaratıcı aktivitelere katılabilir, ilham verici fikirler edinebilirsiniz.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada oruç iken çay içmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken ayran içmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken süt içmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken su içmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments